Op zoek naar immo hasselt?

immo hasselt
Immo te koop en immo te huur bij Immo Lantmeeters nv.
Immo Lantmeeters nv. Kempische Steenweg 89/2. BE 0832 645 822. Tel: 32 011 29 12 12. Fax: 32 011 29 12 13. BIV 502 332 België. Immo Lantmeeters nv Kempische Steenweg 89/2 3500 Hasselt 32 011 29 12 12 Contacteer ons.
Limburgs Vastgoed Thuis in Limburg Makelaar.
Een mooi staaltje van een loft renovatieproject gelegen binnen kleine ring in volle stadscentrum. Vlakbij de blauwe boulevard aan de Kanaalkom en de jachthaven gelegen, het nieuwe Hasselt. Hier worden 10 stijlvolle luxeappartementen met hoge afwerkingsgraad en een eigentijds interieurconcept gerealiseerd.
Immo Groep 5 gewoon beter.
Dan is het fijn om te rekenen op een betrouwbare en professionele partner die je vooruit helpt. Snel en efficiënt: Bij Immo Groep 5 ben je alvast aan het juiste adres. Wij nemen je alle paperassen uit handen en garanderen een snelle en efficiënte afhandeling. Onze dienstverlening stopt niet van zodra het compromis getekend is. Want wij begeleiden je van a tot z. Jouw klankbord: Transparante communicatie en een persoonlijke aanpak zijn voor ons geen holle begrippen, maar voorwaarden voor een succesvolle samenwerking. Bel 011 30 50 50 Hasselt, 011 30 50 52 Beringen of 011 30 50 50 Genk voor meer info of een gratis schatting.
Welkom bij immokantoor ERA Nobis regio Hasselt.
Uw vastgoedpartner in Hasselt, Herk-De-Stad, Zonhoven en omstreken. Wij heten u van harte welkom bij ERA Nobis. Nobis betekent in een vrije vertaling zoveel als van ons of door ons. Hiermee leggen we de nadruk op het feit dat uw immo, ongeacht woning, appartement of grond, onze absolute prioriteit is.
Home Group i.n.c. nv.
Group I.N.C nv zit al sinds 1989 stevig verankerd in de Limburgse vastgoedmarkt en is er altijd en alleen voor U. Met onze jarenlange ervaring en een flinke dosis professionaliteit bieden wij U een totaalservice aan, of het nu gaat om verkoop of aankoop, om huur of verhuur.
Te koop in Hasselt hebbes.
Appartement te koop Hasselt. Opbrengsteigendom te koop Hasselt. Grond te koop Hasselt. Garage te koop Hasselt. Assistentiewoning te koop Hasselt. Studentenkamer te koop Hasselt. Nieuwbouwprojecten te koop Hasselt. Bedrijfspand te koop Hasselt. Commercieel pand te koop Hasselt. Bedrijfsgrond te koop Hasselt.
Home Limburgse Wooncentrale.
Sinds 02 januari 2014 bevinden wij ons op de grote ring om Hasselt, langsheen de Boerenkrijgsingel. Aan de binnenkant van de Boerenkrijgsingel rijdt u via de parallelweg de Kramerslaan op. Vlot bereikbaar vanuit het stadscentrum en in de nabijheid van de op en afrit Hasselt/St Truiden 28 van de E313.
Immo te koop in Hasselt 3500 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clo
Bekijk ook het aanbod in de regio rond Hasselt.: Immo te koop in Sint-Lambrechts-Herk 3500. Immo te koop in Wimmertingen 3501. Immo te koop in Kermt 3510. Immo te koop in Spalbeek 3510. Immo te koop in Kuringen 3511. Immo te koop in Stokrooie 3511.
VK Vastgoed.
Daarom luisteren wij graag naar uw persoonlijke wensen en bieden u een service op maat. Vanaf de eerste ontmoeting tot na de uiteindelijke aan of verkoop zorgen wij voor een professionele correcte en nauwkeurige begeleiding van uw dossier. Op de hoogte blijven?

Contacteer ons