Op zoek naar te koop gent?

te koop gent
Te Koop Oranjeberg.
Majestueus landhuis in neo-Lodewijk XV-stijl, aan de rand van Gent. Verwarmd zwembad in parktuin. Top in Vastgoed! Midden in het dorp en toch een groene oase: ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras aan straatzijde. Ruime te renoveren woning. Super charmant huis op TOPligging. Vergund appartementsgebouw in uitstekende staat. LAATSTE TWEE APPARTEMENTEN! Ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras aan straatzijde. Ruim handelspand met drukke passage. 117m winkelruimte aan Nederkouter, op 150 meter van Justitiepaleis. PRACHTIG WEIDS UITZICHT: ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras! 3 AANEENGESCHAKELDE WONINGEN IN RESIDENTIELE WIJK TE WONDELGEM. Woonhuis in Gent-centrum. Midden in groene oase: ruim nieuwbouw villa-appartement met 3 slaapkamers, garage en terras! Kantoorruimte in uitstekende staat nabij alle invalswegen. Ruime energiezuinige woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en zuid-west gerichte tuin! Mooi 2 slaapkamerappartement met uniek terras en autostaanplaats aan de Zuid. Handelspand/kantoor met parking. Polyvalente ruime loods/magazijn. TE KOOP: 3 AANEENGESCHAKELDE WONINGEN IN RESIDENTIELE WIJK TE WONDELGEM.
Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen de Fooz.
Volg ons op LinkedIn. Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Bent u op zoek naar een woning of appartement te koop in Oost-Vlaanderen? Bij de Fooz kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan woningen te koop in Gent en andere gemeenten in Oost-Vlaanderen.
Te koop, huizen Huysewinkel.
De woning straalt zowel. fase 1 volledig uitverkocht NU fase 2 te koop! Deze ruime duplexwoning heeft een tuin van 53 m welke uitmond op het vernieuwde. Prijs 340.750 Eur. Deze unieke waterfront loft van 280 m is gelegen aan de Leie in het hartje van Gent nabij het Patershol en de Vrijdagsmarkt.
Huis te koop in Gent Dewaele.
Alsook huizen te koop in Gent en appartementen te koop in Gent centrum. Wenst u liever te huren dan voorziet Dewaele eveneens een ruim aanbod appartementen te huur in Gent, huizen te huur in Gent en eveneens garages te huur in Gent.
Te Koop VASTGOED MARTENS.
VERGUNDE OPBRENGSTEIGENDOM MET 2 ENTITEITEN IN CENTRUM GENT! Dit pand is gelegen in een rustige straat en op wandelafstand van het centrum van de stad, winkels, scholen en openbaar vervoer. In de straat is er voldoende parkeergelegenheid en een fietsenrek voor de deur. De woning is opgedeeld in 2 studi. IDEAAL GELEGEN HANDELSRUIMTE MET STAANPLAATSEN! IDEAAL GELEGEN HANDELSRUIMTE MET STAANPLAATSEN! Bent u op zoek naar geschikte locatie voor uw zaak of u wenst te investeren? Deze nieuwbouw handelsruimte 96 m is commercieel heel gunstig gelegen in de onmiddellijke nabijheid van het centrum van Deinze, vlakbij het openbaar vervoer en met uitstekende verbi. LAATSTE WONING TE KOOP: ENERGIEZUINIGE WONING VLAKBIJ CENTRUM SINT-NIKLAAS.
Appartement te koop in Gent agence rosseel.
Huren met zicht op water. Appartement te koop in Gent. navigeer door de foto's' met de pijltjes op uw toetsenbord" relgallery" classfancybox." Interessant investerings appartement te Gent Mariakerke. Dit gelijkvloers, 1-slaapkamerappartement is gelegen in een aangename en rustige buurt nabij het centrum van Mariakerke.
Huizen te koop in Gent Axel Lenaerts.
Terras Garage Tuin Gemeubeld. Huizen te koop in Gent. Zoek andere panden. Historisch waardevolle woning aan Patershol. Gent Sluizekenkaai 1: Historisch pand uit de 16e, 17e en 18e eeuw met garage, rustig doch zeer centraal gelegen hartje centrum, vlakbij Patershol.
Huizen te koop in Gent ERA Belgium.
Fonteineplein 12, 9000 Gent. ERA Comfort Garantie: basic. Mark as favorite. Statige, te renoveren woning met 3 slpks. Rooigemlaan 422, 9000 Gent. ERA Comfort Garantie: basic. Mark as favorite. Gunstig gelegen woning met 3 slaapkamers te Gent. Meulesteedsesteenweg 289, 9000 Gent.
Immoboss Huis te koop Gent, Afrikalaan 220.
Huis te koop in Gent. Afrikalaan 220, 9000 Gent. Vraag uw bezoek aan / meer info. Te renoveren bel-etage met ruime garage en tuin! Deze solide betonnen gewelven te renoveren bel-etage woning bouwjaar 1968 staat op een grondoppervlakte van 250 m.
Immo te koop in Gent 9000 Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Op zoek naar een specifiek type? Appartement te koop in Gent. Huis te koop in Gent. Garage te koop in Gent. Grond te koop in Gent. Bedrijfsvastgoed te koop in Gent. Kot/kamer te koop in Gent. Nieuwbouwproject te koop in Gent.
Immo, villa's' en appartementen in Gent te koop bij Luxevastgoed.
Immo in Gent te koop. Gent is gekend als bruisende studentenstad, maar wordt daarnaast ook wel Arteveldestad en bloemenstad genoemd. Het silhouet van de stad wordt gekenmerkt door de vier torens, de belforttoren, de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk, en de Arteveldetoren.

Contacteer ons