Resultaten voor huizen te koop

huizen te koop
Vastgoed te koop.
2017 Vastgoed Chase Skarabee Disclaimer Privacy policy. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.
Immo Sint-Niklaas huis te koop Sint-Niklaas Immo-Service.
UNIEKE CASCO LOFTWONING MET 200 M bewoonbare oppervlakte UNIEKE ZEER APARTE EIGENDOM ruimte voor keuken met ruime eethoek unieke leefruimte met spectac.
Vansweevelt.
De heer en mevrouw. Ik aanvaard informatie per e-mail. Prijs 0 tot 100.000. Bedankt voor uw aanvraag. Deze wordt zo spoedig mogelijk verwerkt.
Huis of appartement te koop in jouw regio Dewaele.
Immo te koop in jouw regio. Bedankt voor jouw interesse. Te koop / te huur. Bewaar zoekopdracht Zoekopdracht uitbreiden. House Home magazine nr. In deze editie Digitale evolutie in vastgoed insectvriendelijk tuinieren natuurlijke zwembaden uitbouwen in de hoogte vastgoed in de kijker tips en advies rond wonen en zoveel meer. Bekijk het online magazine Bekijk alle magazines.
woningen te koop.
Mooie paardeneigendom met hoeve binnen en buitenpiste op ca. Dit goed omvat een oa. een 30 tal stallen met. Te renoveren half open bebouwing type 3 slpks met tuin en kelder en zolder op een perceel van 522m2. Interessant en rustig gelegen nabij. Dorpscafé handelshuis met woonst in het hart van Oosterzele. Echte TOP-locatie midden in de dorpskern rechtover het gemeentehuis.
Sardinië zet huizen voor 1 euro te koop De Standaard.
Italië wordt al langer geteisterd door spookdorpjes. Maar liefst 3.000 gemeentes zagen hun inwonersaantallen drastisch verminderen en zon 6.000 dorpen worden door niemand bewoond. Burgemeesters proberen mensen aan te trekken door huizen aan spotprijzen te koop te stellen of een bonus uit te reiken aan zij die kiezen om naar dergelijke dorpen te verhuizen. Reeds zeven huizen zijn sinds de start van het project verkocht. Zo werd inmiddels al een bed breakfast opgericht door twee jonge architecten uit Milaan. Vandaag om 0008 Politiezone Mechelen-Willebroek registreert controles tegen etnisch profileren. Gisteren om 2129 Deinze en Nevele willen fuseren tot tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen. Gisteren om 2108 Voorbije jaar was opvallend droog jaar. Gisteren om 2021 Geen tuchtmaatregelen voor botinnekes na overlijden Jonathan Jacob.
Projecten De Ark.
Rekening houdend met het karakter van de buurt en de huidige architectuur hebben de architecten een gebouw gecreeërd waar niet alleen ruimte is om te wonen maar eveneens om uit te blazen in de groene openbare buitenruimte. Binnen het project worden 2 appartementen voorzien met 1 slaapkamer. 29 appartementen hebben 2 slaapkamers 12 appartementen beschikken over 3 slaapkamers. Verder worden nog 6 huizen gebouwd telkens met 3 slaapkamers. Elk huis of appartement heeft een tuintje of ruim terras. De huizen en appartementen worden zo geschikt dat een gemeenschappelijke publieke tuin wordt gecreeërd waar een grasveld bomen groene wanden en speel en zitelementen voor een aangename omgeving zorgen. MOMENTEEL IN VERKOOP AL 16 APPARTEMENTEN EN 5 WONINGEN ZIJN VERKOCHT!
Huis kopen? Allerlei koopwoningen zoals appartementen en huizen te koop.
3404 GL 108 m 4 kamers eengezinswoning. Bekijk alle Huurwoningen in IJsselstein. Omschrijving In het jongste gedeelte van IJsselstein Zenderpark is deze verrassend ruime tussenwoning te koop gekomen. Deze tussenwoning kenmerkt zich door. Woonhuis Keramiekstraat 48 Reuver Offenbeek 150.000 k.k. 5953 RJ 110 m 7 kamers eengezinswoning. Bekijk alle Huurwoningen in Reuver. Omschrijving Nieuwe vraagprijs Ideale instapklare starters-/ gezinswoning! Keurig onderhouden en in loop der jaren gemoderniseerde tussengelegen woning met modern. Woonhuis Antoon van Weliestraat 7 Vught Taalstraat en omgeving 185.000 k.k. 5261 AP 80 m 3 kamers eengezinswoning. Bekijk alle Huurwoningen in Vught. Omschrijving Betaalbaar kopen met Kopen naar Wens!
Te Koop Multivastgoed.
De woning is steeds in prima staat van onderhoud gehouden. Beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 op de bovenste verdieping. Te renoveren woning gelegen in het centrum van Geel. Vlak bij Markt en winkelstraten. Te renoveren woning gelegen in het centrum van Geel. Vlak bij Markt en winkelstraten. Momenteel is de woning verhuurd via sociaal verhuurkantoor. De tuin is eveneens bereikbaar via servitude-doorgang buiten de woning. Gelijkvloers met living eetkamer en keuken met aangrenzend. Rustig gelegen gezellige woning met 3 slaapkamers. Wegens definitieve verhuis naar buitenland. Extra troef KLEIN BESCH. Rustig gelegen gezellige woning met 3 slaapkamers.
Ons aanbod huizen gronden en appartementen te koop Pajota.
Ons aanbod huizen gronden en appartementen te koop. Gebouw voor gemengd gebruik.
In2go Huizen te koop.
in2go is een vastgoedkantoor waar vakmanschap primeert dit voor zowel de verkoop en verhuur van vastgoed in de regio's Vilvoorde Aarschot en Leuven.

Contacteer ons