Op zoek naar immo web?

immo web
Mededingingsautoriteit sluit onderzoek tegen Immoweb af BIV.
Het probleem draaide rond de zogenaamde clausule van meest begunstigde klant die Immoweb afdwong in contracten met softwareontwikkelaars. Die maken software waardoor zoekertjes van individuele immokantoren automatisch ook op Immoweb verschijnen. De ontwikkelaars krijgen van de site een vaste vergoeding per zoekertje dat zo op Immoweb verschijnt.
Dominante positie Immoweb in het gedrang? CIBweb.
Ook heel wat vastgoedmakelaars begrijpen niet dat hun softwareleverancier contracten heeft gesloten met Immoweb, met als gevolg dat zij zelf niet meer in volle vrijheid kunnen beslissen naar welke portaalsites zij een deel van hun aanbod doorsturen. De dominante positie van Immoweb en zijn contracten met bijna alle softwareleveranciers hebben ongetwijfeld een invloed op de snel stijgende tarieven van Immoweb.
Klacht over IMMOWEB? Gebruik de Test-Aankoop Klachtenbox.
IMMOWEB ALGEMENE KLANTENDIENSTEN. Beste, wij huurden het weekend van 24-26 juni 2016 een vakantiewoning via Immoweb aan mevrouw Marie-Christine Closon marie-christine.closon@uclouvain.be in Waterlandkerkje te Nederland. Behandeld door Test-Aankoop. Bekijk alle klachten voor deze sector. Voor vragen, hulp of advies bezoek onze website.
Werken bij Immoweb Glassdoor.be.
Bedrijven om te ontdekken. Glassdoor geeft u een kijkje achter de schermen bij Immoweb als werkplek, inclusief info over salaris, reviews, foto's' van kantoor en meer. Dit is het bedrijfsprofiel van Immoweb. Alle content is anoniem geplaatst door werknemers bij Immoweb.
Immoweb HLN.
Heel wat eigenaars die hun huis of appartement willen verkopen wachten op deze. Co Immo Stone Steel valt in de prijzen. Co Immo krijgt kwaliteitslabel. Tienen Vastgoedkantoor Co Immo Stone Steel heeft van Immoweb de award Certified Partner 2016 gekregen.
Federate brengt Immoweb thuis.
Naast mensen met hun toekomstige woning in contact brengen, wil de website nu ook diensten aanbieden die stroomopwaarts of stroomafwaarts zijn met de aankoop of verhuur. Daarom zal de jingle vergezeld worden door de slogan Immoweb brengt je thuis. De nieuwe baseline zal de komende weken ook op de Antwerpse worden weergegeven. Advertised brand: Immoweb.
Immoweb Android-apps op Google Play.
Het telkens opnieuw moeten aanmelden is vervelend. Soms zie je in je overzicht van je bewaarde zoekopdracht 0" nieuwe huizen" staan, maar als je de zoekopdracht vervolgens toch opent, krijg je meerdere nieuwe zoekertjes te zien. Toch een paar stevige minpunten. HAKAN HALAC 23 november 2017. Web site is heel beter dan die kut app.
Fraude met appartementen op Immoweb economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Het systeem is echter berucht, omdat het overgemaakte geld na de transactie moeilijk te traceren is. De appartementen die de fraudeurs op Immoweb aanbieden, blijken eigendom te zijn van een bonafide makelaar. De oplichters passen de zoekertjes ook af en toe aan.
Immoweb Wikipedia.
1 Eind november 2014 ontving Immoweb gemiddeld 250.000 bezoekers per dag. Immoweb domineert de Belgische markt voor vastgoedadvertenties op het internet. Maar het papier houdt stand: om het imago van de vastgoedzoekertjes en andere rubriekadvertenties te verhogen, ontwikkelen uitgevers chique supplementen en merken als Hebbes.be, Immoproxio en Spotter.
verkoop woning immo of niet? Bouwinfo.
Na exact 2 weken kwamen ze al terug er waren amper 2 koppels komen kijken om te zeggen dat de prijs moest verlaagd worden. Wij: nee, de prijs ligt vast. Nadien nog 2 keer bezoek gehad, maar de Immo werd minder en minder actieg.
IMMO GELDHOF TE KOOP. IMMO GELDHOF. MENU. FOOTER.
vorige 1 2 3 4 volgende. De eventueel aangeduide prijs bij de te koop gestelde panden is slechts indicatief, vormt een bod tot onderhandelen, geen bod tot verkoop. Immo Geldhof Groentemarkt 1, 8400 Oostende T: 059 43 77 77 E: info@immogeldhof.be.

Contacteer ons