Op zoek naar immo gent?

immo gent
i-Moov.
Ajuinlei 12, 9000 Gent. 32 9 225 50 50. Blijf op de hoogte van ons aanbod. Volg ons op Facebook. Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel. Onderworpen aan de deontologische code BIV. Jan Baete BIV 506831 Belgi.
LD-Vastgoed Erkend vastgoedmakelaar in Oostakker, Gent en omstreken.
John Smith Agent. Luc Demoor is een erkend immobiliën-makelaar in Oostakker, Gent en omstreken. Hij is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed zoals herenhuizen, villa's, hoeves, pastorijen, gronden, appartementen, rijwoningen en burgerwoningen. 80% immobiliën binnen de 2 maanden verkocht. LD-vastgoed geeft advies en vermijdt extra kosten tijdens de verkoop van uw woning.
Carlo Eggermont, vastgoedkantoor met een selectief en treffend woningaanbod.
Immokantoor Gent Moyabell.
7 moderne ééngezinswoningen Gelegen op 2 km van het historisch centrum van Gent Hedendaagse architectuur 3/4 slaapkamers, 1/2 badkamers 2/3 terrassen waarvan 1 groot dakterras Gelegen in een rustige. State" of the Art" appartement gelegen in hartje Gent tussen het Belfort en het Post Plaza Gebouw in de Korenmarkt.
Immomatch vastgoedmakelaar in Gent vraag uw gratis schatting ImmoMatch.
Immomatch is een team van professionele vastgoedmakelaars in de regio Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen met een ruim aanbod van huizen, appartementen, villa's, opbrengsteigendommen en nieuwbouw-woningen. Ook voor uw investering in vastgoed is dit immobiliënkantoor in Gent de ideale partner voor gedegen advies en begeleiding.
Home Vicus Vastgoed.
Vicus Vastgoed is actief in Gent en omgeving. Wij combineren een jarenlange ervaring in de juridische, financiële èn vastgoed-sector. Wij staan garant voor hoogkwalitatieve en veelzijdige vastgoedmakelaardij. U kunt op onze diensten beroep doen voor een diepgaande analyse van uw vastgoed.
TREVI Gent vastgoed te koop te huur.
Enkel eigendommen van het kantoor. Welkom op de site van TREVI Gent! BTW-revolutie in sector van vastgoed! Artikel van de krant DE TIJD van 08/09/2017. Vastgoedontwikkelaars zullen de btw die ze betalen op een nieuw bedrijfspand of een verbouwing ervan volledig kunnen aftrekken.
Verkoop, verhuur en beheer in Gent en omgeving Trans-Immo.
Als vastgoedmakelaar zoeken we de perfecte match tussen pand en koper of huurder. Bent u op zoek naar een klassevolle herenwoning in hartje Gent? Of een te renoveren burgerwoning met zuidelijk gerichte tuin? Gaat uw voorkeur uit naar een ruim appartement met een terras dat uitzicht geeft op de 3 torens van Gent?
Huysewinkel, residentieel vastgoed in Gent Waasland.
Deze prachtige eigendom is gelegen in het residentiele Waasmunster en werd doorheen de jaren steeds perfect onderhouden. Deze unieke waterfront loft van 280 m is recent gerenoveerd en gelegen aan de Leie in het hartje van Gent nabij het Patershol.
Immo Lochristi, woning te koop Lochristi BLOCK VASTGOED.
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Huis Te koop. Te koop Deinze. Appartement Te koop. Te koop Sint-Denijs-Westrem. Te huur Gent.
Home Vastgoed in de Regio Gent, Eeklo, Brugge, Olsene, Waregem.,
LAATSTE FASE BRENG EEN BEZOEK AAN DE WERF Nieuwbouwproject DOK" NOORD" biedt u mooi rustig gelegen appartementen met ruim zonneterras in een nieuw stadspark gelegen op 500 meter van het historisch centrum van Gent. Troeven van project DOK" NOORD: zeer goede prijs/kwaliteit rustige groene ligging energiezuinige appartementen zongerichte terrassen hedendaagse architectuur zeer goed ingedeelde appartementen 100 % voltooiingswaarborg afwerking indeling naar eigen keuze.

Contacteer ons