Meer resultaten voor immo knokke heist

immo knokke heist
Home Immo Van Hil Knokke.
Koningslaan 250, Knokke-Heist. Tel: 050 62 13 31. Neem contact op. Volg ons op Facebook.: 2017 Immo Van Hil Koningslaan 250 8300 Knokke-Heist Tel: 050 62 13 31 Fax: 050 62 13 32 info@immovanhil.be BTW BE 0891 474 144 Website by Procor.
Immo Melkert Knokke Immokantoor met 50 jaar ervaring.
Immo in de kijker. Prachtig gerenoveerd gelijkvloersappartement in een van de zijstraten van het Albertstrand. Magnifieke nieuwbouw residetntie Momentum" gesitueerd in het hartje van Heist. Deze residentie zal haar plekje krijgen ter hoogte van de nieuwe rotonde op de Elizabetlaan, welke een toekomstig belangrijk punt wordt in het centrum van Heist. Nieuwbouwproject op een toplocatie op de ZEEDIJK in Knokke, tussen het Rubens en het Van Bunnenplein.
Immo Holiday Knokke Heist uw makelaar aan zee.
Sinds 1962 vormt Immo Holiday als vastgoedkantoor een gevestigde waarde voor appartementen te koop en te huur, verzorgde vakanties aan zee, professioneel vastgoedbeheer en als syndicus in Knokke Heist. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring om u nauwkeurig te kunnen bijstaan.
Home ADW immo BVBA abimo Dewispelaere.
We willen echter met respect voor het verleden vooral naar de toekomst kijken, we beogen dan ook onze nieuwe commerciële benaming meer en meer in te burgeren: ADW Immo! Wij zijn een vastgoedkantoor en een verzekeringskantoor met twee vestigingen: ons hoofdkantoor te Heist en een tweede kantoor te Knesselare sedert 2009.
Immo Woestyn bvba.
Immo Woestyn is het oudste vastgoedkantoor van Knokke. Sinds1907 staan wij in voor de professionele en correcte afhandeling voor de verkoop/aankoop en verhuur van uw woning. Met onze 2 kantoren te Duinbergen en Heist bieden wij een uitgebreid aanbod residentieel vastgoed te Knokke en in de ruime omgeving.
Home Immo C.
Ons deskundig gecertificeerd team staat garant om uw wensen te vertalen en ervoor te zorgen dat de verkoop van uw woning, winkel, appartement, garage, grond of opbrengsteigendom succesvol verloopt. Het beheren van residentieel vastgoed behoort eveneens tot het specialisme van Immo C.
Exclusief onroerend goed in Knokke-Heist en Het Zoute, woning met zeezicht in België Christophe Colpaert.
Investeer bijvoorbeeld in een prestigieuze woning in Knokke en geniet voortaan van geweldige vakanties in België. Vastgoedmakelaar mooie gerenoveerde stadswoning Oosthoek zoals ook Zoeken grote woning met 4 slaapkamers Knokke Heist maar ook Exclusief vastgoed bedrijfspand dicht bij het strand Zeedijk Knokke Zoute.
Home IMMO MV NV.
Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.: Chrome FireFox Opera Safari Microsoft Edge. Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 203338. BTW BE 0429.476.507. 32 0 50 61 49 49. 2018 IMMO MV NV Skarabee Disclaimer Privacy policy.
Immo Van Acker.
EXCLUSIEF te koop: aandelenvennootschap Kustlaan 54 over te nemen. Gerenoveerd appartement op superleuke ligging Kustlaan. koppelvilla in Duinbergen te koop. TOPzaak over te nemen Heist. Bekijk ons complete aanbod. AXA woonlening en AXA investeringskrediet: wij bieden zeer interessant tarieven meer info.
Immo De Nil Vastgoed Immobilier Real Estate Knokke-Heist Belgium.
Aangenaam vakantie-appartement goed gelegen aan het Albertstrand. Welkom bij Immo De Nil. Vanuit ons kantoor, gelegen op de zeedijk tussen het casino en de zeilclub van Duinbergen, bestrijken we sinds jaren de vastgoedmarkt van het Zoute tot Heist a/zee met de klemtoon op vastgoed in Duinbergen.
IMMO COLPIN Vastgoedkantoor Knokke-Heist.
/ Nieuw appartement in hartje Knokke Centrum. / Recente woning te Duinbergen. / Mooi en zonnig appartement nabij zee en duinen. / Luxe duplex met mooi zonneterras. / Unieke moderne nieuwbouw te Duinbergen. / Strakke nieuwbouwresidentie op zeedijk. / Gerard 01.21. IMMO COLPIN is een erkende vastgoedmakelaar met kantoor in Knokke-Heist.

Contacteer ons